Arma secreta a frigiderelor ENGEL - motorul liniar oscilant Sawafuji

Sigla Sawafuji JapanFaimosul motor din frigiderele Engel: Sawafuji Swing Motor

Produs exclusiv pentru frigiderele ENGEL, compresorul unic proiectat si realizat de SawaFuji in Japonia este gandit special pentru a fi utilizat in frigidere portabile si in cele incorporabile aflate in ambarcatiuni sau vehicule – aceasta il face unul din motivele principale pentru care ENGEL este “O LEGENDA A FIABILITATII”.

Care e prima regula a ingineriei? Sa fie simplu!

Sawafuji Swing Motor este un compressor cu oscilatie. Are o singura component in miscare. Nu poate fi mai simplu de atat. Pistonul este conectat la un sistem electrodinamic actionat cu ajutorul campurilor magnetice. Cu aceasta tehnologie, nu este nevoie de rulmenti, lagare, biele sau alte elemente aflate in miscare – mai putine componente in miscare inseamna sanse mai mici de defectare. Cu un singur element in miscare, pierderea de energie prin frecare este extrem de mica, de aici rezulta un compresor extrem de eficient.

Compresorul Engel / SawaFuji nu are nevoie de curent mare de pornire, pur si simplu miscarea de oscilatie se amplifica gradual, pana cand ajunge la cursa maxima. Motorul oscilant Sawafuji NU face cursa maxima de la inceput, asa cum majoritatea compresoarelor cu motor rotativ o fac pentru a face un ciclu complet si astfel au nevoie de un surplus de current la pornire.

Datorita faptului ca acest compresor a fost proiectat special pentru frigidere mobile, s-a avut in vedere faptul ca el trebuie sa functioneze in cele mai vitrege conditii oferite de natura (desert, jungle, etc.) – ca urmare, motorul liniar oscilant Sawafuji este plasat in interiorul carcasei compresorului si este fixat cu picioarele in amortizoare de cauciuc, tot ansamblul fiind despartit de carcasa de arcuri de otel ce absorb socurile. In consecinta, compresorul ENGEL functioneaza fara pierderi de eficienta la unghiuri de pana la 30 de grade si pe drumuri accidentate.

Marca de top de peste 40 de ani, frigiderele - congelator portabile ENGEL sunt singurele de pe piata garantate sa mearga oriunde. Reputatia lor vorbeste de la sine. Angajamentele ENGEL pentru imbunatatire continua a produselor lor garanteaza ca produsele lor de astazi sunt cele mai fiabile, cele mai eficiente, cele mai silentioase si facilitatile lor tehnice le fac si mai usor de folosit decat au fost vreodata.

Compresorul ENGEL cu motor liniar oscilant Sawafuji

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea utilizarii cookies. Aflati mai multe aici...
X

Back to top