Plata online cu cardul


Radio-Modele.ro: Primul magazin de modelism din Romania unde puteti plati produsele comandate cu cardul online!

FrigiderePortabile.ro - puteti achizitiona frigiderele-congelator portabile ENGEL cu plata online, acum inclusiv prin rate la bancile partenere!


Puteti folosi orice card de debit sau de credit VISA, MasterCard sau Maestro, pentru achizitionarea oricarui produs din stocul nostru.

Folosind aceasta metoda de plata veti primi o reducere de MINIM 3,5% din valoarea produselor achizitionate! Aceasta reducere se aplica EXCLUSIV platilor efectuate online si se efectueaza automat la ultimul pas din procesul de cumparare. Reducerea de 3,5% se va regasi in pretul final al produselor cu care vi se va debita cardul.

Veti putea sa va oferiti dvs. sau celor dragi produsele mult visate beneficiind de avantajele oferite de catre cardurile de credit pentru a cumpara modelul preferat in rate! Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti modelul si sa optati pentru plata cu cardul dvs de credit. In cel mai scurt timp modelul dvs preferat se va afla in mainile dvs.

Nu se percepe nici un commision la plata cu cardul iar in cazul in care cumparaturile dvs depasesc valoare de 599 RON transportul va este oferit gratuit prin curier rapid (*in zona 0 a curierului ales de catre RADIOMODELE SRL sau cu ridicare din punctele de lucru ale curierului) !

Puteti achizitiona orice articol, de la modele gata de utilizare sau kituri pana la piese si accesorii, fara sa fiti nevoiti sa parasiti confortul locuintei sau biroului dvs.! Tranzactiile se vor realiza in lei, la cursul de schimb al bancii dvs, indiferent de moneda in care veti lansa comanda sau de contul din care faceti plata. Pentru efectuarea platii nu se retine nicio taxa suplimentara. Dupa ce plata a fost efectuata veti primi un e-mail de confirmare.

Platile cu cardul sunt procesate de EUplatesc.ro / RomCard, operator de plati online securizate (inclusiv pentru carduri inrolate in 3DSecure / Verified by VISA). Procesarea datelor cardului dvs se face in mod exclusiv pe serverele RomCard, informatiile introduse de Dvs. nu sunt salvate pe serverele Radiomodele SRL.

EUplatesc.ro este un serviciu de plati al BCR si asigura serviciile de plati electronice online securizate pentru METRO Romania, ENEL, RDS-RCS si multi altii. 

eUplatesc.ro - serviciul de plati online oferit de BCR

 

Plata online in rate egale, fara dobanda, prin card de cumparaturi.

Puteti alege in pagina de comanda a site-ului www.radiomodele.ro sau www.frigidereportabile.ro optiunea de plata "Plata online cu card bancar prin EuPlatesc.ro (3DSecure) - inclusiv plata in rate!". Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit (doua sau trei rate lunare).


Prin card de credit emis de BCR:

E usor sa faceti cumparaturi cand aveti CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Aveti RATE fara dobândă si bani inapoi!
Platiti prin cardul dvs de credit BCR pe www.radiomodele.ro si beneficiati de oferta standard de pana la 3 rate fara dobanda! Mai mult, primiti anual 1% bani inapoi.
Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei, solicită „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:
•             BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa
•             BUN DE PLATA GoldMasterCard sau Visa
•             MasterCard GOLD EUR
•             BCR Wizz Air MasterCard
•             EPB Platinum sau World SigniaMasterCard

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar", apoi veti fi transferat(a) in platforma procesatorului de plati, de unde veti putea alege numarul de rate dorit (2 sau 3). Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Comerciala Romana prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR? Aplica acum pe www.bundeplata.ro, trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de catre un operator bancar sau apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)


Prin card de credit emis de Alpha Bank

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT) pe www.radiomodele.ro sau www.frigidereportabile.ro
Serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.
Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplicati, sa programati in avans sau sa faceti rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa solicitati plata bunurilor cu cardul dvs de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit.
Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platiti lunar rata aferenta, egala cu valoarea produselor cumparate, impartita la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda de 0%.Flexibilitate - puteti folosi plata in rate ori de cate ori doriti, in limita liniei de credit aferenta cardului dvs. Pe masura ce rambursati ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul dvs. de card.
Libertate - aveti libertatea de a alege numarul de rate care vi se potriveste cel mai (2 sau 3 rate); Extrasul de cont de card emis lunar va va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platiti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa puteti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata sa fie rambursata automat din contul dvs curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.

Aplica acum pentru un card de credit de la Alpha Bank


Prin card de credit emis de BancaTransilvania  (Programul Star BT) 

Folosind cardul de credit de la Banca Transilvania, prin programul Star BT beneficiati de rate fara dobanda pentru orice cumparatura efectuata pe www.radiomodele.ro sau www.frigidereportabile.ro
Daca detineti un card Star BT emis de Banca Transilvania, puteti achita in 2 sau 3 rate egale fara dobânda.
Sunt incluse in program cardurile de credit
MasterCard Forte,
MasterCard Forte pentru Medici,
Visa Gold,
Visa Gold BT-Rotary si
Visa Platinum.

Pentru aceasta tranzactie nu se va percepe nici un comision.

Afla mai multe despre programul Star BT pe www.starbt.ro.

 

 

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea utilizarii cookies. Aflati mai multe aici...
X

Back to top